Aj

Det har varit fint vaeder i tre dagar haer nu. IgAr var vi pA stranden, Bondi Beach igen. Det var nog den varmaste dagen hittils. Vi kom dit typ klockan elva och drog hem vid halv 5. Vi At kycklingburgare till lunch. Rickard rAkade bestaella typ 2 kilo pommes, haha. Det kan ni se pA en bild nedan. Naer vi kom hem och senare under kvaellen igAr sA maerkte alla att vi hade braennt oss. Niclas hade braennt sig pA sina haender, foetter och kinder. Rickard pA ryggen, knaevecken och pannan. Mark pA sina axlar. Det svider ganska rejaelt. Det var fint vaeder idag igen som sagt, men vi tog beslutet att lAta vAr hud vila lite. 

Vi sov till kl 12, troetta och slitna som vi var. Sen degade vi till ungefaer nu, dA Rickard och Mark gick och traenade och jag gick till en dator. Jag skippade traeningen idag foer jag har nAn form av straeckning eller nackspaerr som goer riktigt ont.  

Idag aer det fredag, men vi har inte bestaemt oss om vi ska festa eller bara ta det lugnt. Vi fAr se om vi pallar. Idag ska vi iaf laga riktig mat, vi har aetit ravioli bolognese pA konservburk i 5-6 dagar nu. Spyr bara jag taenker pA det. Men vi mAste spara in pA pengarna. Det verkar naemnligen vara svArt att fA jobb haer. Folk vi traeffat saeger samma sak. Ingen av oss tre har nAgot jobb, det suger. Men vi kaempar pA. Om vi inte fAr jobb i stan snart sA funderar vi pA att dra till landet, kanske jobba pA en farm eller gArd. Eftersom vi inte upplever sA spaennande saker just nu har vi inga roliga bilder, men haer kommer nAgra iaf.



Rickards 2 kilo pommes. Mark med beachfrilla och Rickards solglasoegon. Rickard och Mark naer vi At lunch. Mark och Niclas pA tunnelbanan pAvaeg hem. Kustvaegen vid Bondi Beach, fina palmer och trashbussar.

Kommentarer
Postat av: Syster Sandra

Men Niclas! Tränar du inte?! Är du så klen? ;) Själv gick man upp i ottan, i mörker och ösregn för att köra spinning kl 07.15 en fredagsmorgon!! Det du!

2008-11-14 @ 09:02:19
Postat av: Anna

Hej killar!



Det där med att åka och plocka frukt eller jobba på farm verkar jättebra.

Det är ju också trevligt att se lite annat än Sydney.

Hoppas att ni alla mår!



Kram Anna

2008-11-14 @ 12:18:31
Postat av: niclas

haha sandra. traenar du pA gym och springer 3-5 km varje dag?.. nej :) det du!

2008-11-14 @ 12:44:18
Postat av: Bella

haha! två-vånings-tåget! Fett nice=)

2008-11-14 @ 17:18:26
URL: http://partofbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback