Bakslag

Idag skulle vi gA upp kl 09 men det blev typ 12 istaellet. Vi tog tAget och sen buss till biluthyrningsgrejen. Daer fick vi reda pA att de bara hade 2 sits vans, sA det sket sig. Det staellet hette Lucy's. Sen gick vi oever gatan till ett staelle som heter Apollo (igAr natt naer jag och Mark lagade spaghetti traeffade vi nAgra fransmaen som vi snackade mycket med och de rekommenderade Apollo. Och det aer inte samma foeretag som resebolaget i Sverige). Daer kunde man hyra bra och mindre bra camper vans.

Men det var dyrt. En bra och fraesh i 51 dagar och fria mil kostade typ $5900. Det blir typ 30 000kr. SA det sa vi direkt nej till. En mindre bra kostade $5200, och det sa vi ocksA nej till. Det aer inte vaert att laegga 25 -30 000kr pA det. SA vi ska leta efter andra staellen. Antingen hyr vi, eller koeper med garanterat Aterfoersaeljning eller sA chansar vi och koeper en skitbil. Det aer inte laett att veta vad som aer baest. Man fAr vaega foer och nackdelar.

To be continued again.

Kommentarer
Postat av: Gert

Kolla efter buss eller tåg hyra eller köpa verkar inte va ett bra alternativ kolla med Chris.

2008-11-15 @ 07:38:37
Postat av: carina

Kolla upp om det finns andra kominikationer, tåg, buss etc.Jämför priser, ni kanske kan ta en destination i taget och se vart ni vill stanna på för jobb, det löser sig.Njut av er frihet.

Kram Carina.

2008-11-15 @ 12:13:35
URL: http://coledale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback