Fars dag

Idag aer det fars dag. Och daerfoer tillaegnar vi detta inlaegget till vAra pappor. Grattis vAra pappor, haer fAr ni ett par bilder frAn oss till er.



Tre oel, tre pappor. Tre torn, tre pappor. Rickard och Mark framfoer skyskrapor. Mark och Niclas foersoeker hitta till en adress som visade sig inte existera. Det upptaeckte vi efter nAgra kilometers gAng.

Idag har vi sovit ganska laenge, traenat och shoppat konserverad mat i form av spaghetti bolognese och ravioli bolognese. Innan vi gick till detta internetcafet sA tittade vi pA Australian Idol.

Vi kanske ska beraetta lite om vArt fina omrAde som vi bor i. Kings Cross, aeven kallat Red Light District eller Soho. Det innebaer att det aer fullproppat med strippklubbar, lodisar och knarkare. Bara pA vaegen hit (typ 200m frAn rummet) foersoekte en man locka in oss pA en liveshow. Men vi stAndaktiga maen klarade galant av den proevningen. Vi hoer sirener dygnet runt, max 10 minuters mellanrum.
Vi hittade faktiskt haeromdagen en artikel i Marks Australienguide att man ska undvika detta omrAdet pA naetterna.

Grattis igen pA fars dag.

Ps. Rickard hade en dramatisk droem daer hans vaenner frAn Sverige gav han gratis choklad som hejdA. Ds.

Kommentarer
Postat av: Tattare Tobbe

Ingen kommentar. INlägget är riktat till Niclas. ;P



<div><object width="480" height="292"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/k4JyFCp6piEYmJPLzT&colors=background:F22222;foreground:543636;&related=0&canvas=medium"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.dailymotion.com/swf/k4JyFCp6piEYmJPLzT&colors=background:F22222;foreground:543636;&related=0&canvas=medium" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="292" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"></embed></object><br /><b><a href="http://www.dailymotion.com/video/x7cfrparsenal-v-manchester-unitednews">Arsenal v Manchester United</a></b><br /><i>Uploaded by <a href="http://www.dailymotion.com/thefootie">thefootie</a></i></div>

2008-11-09 @ 12:41:45
Postat av: Tattare Tobbe

Oj, nu blev det rätt. =)

Postat av: Gunnar

Trevligt att ni tränar, jag mötte Anton på gymmet och han trodde att ni inte skulle orka träna....

Tänk på att träning och muskelbygge och alkohol motverkar varandra( Nu blev ni väl glada)

Kul att ni tänker på era fäder!



2008-11-09 @ 15:22:44
Postat av: Lars

Hej! Tack för hälsningen på fars dag, det är bra att ni tänker på oss som inte har möjlighet att vara där ni är längre. Sköt om er och njut av livet utan för mycket sprit samt se upp för det andra som gör oss oroliga.

2008-11-09 @ 15:56:39
Postat av: Gert

Tack för presenten och hälsningen Niclas.

Sen tycker jag ni kan prova på något helt outforskat det sägs att man kan ha roligt utan alkohol.sköt om er.

2008-11-09 @ 19:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback