Nytt boende

Kvaellen igAr slutade med att vi sov  istaellet foer att gA ut pA krogen. Vi var helt enkelt foer troetta. Vi e ocksA riktigt troetta pA vArt hostel, sA imorse investerade vi i en tidning, satte oss vid operan (tog inga bilder pA operan idag, men tro oss, det kommer), drack en kaffe och laeste annonser efter laegenheter. Vi ringde runt till flera staellen och fick positivt svar frAn en. SA vi tog taxin dit.
Naer vi kom in var det inte riktigt som vi foervaentade oss, men det aer riktigt bra aendA. Vi bokade ett "rum" till den 28e december daer vi nu ska bo. Rummet har en dubbelsaeng och en enkelsaeng, sA det blir mysigt. Det har aeven kyl, tv och ett handfat. Vi kommer dela dusch och koek med andra. Det kostar ungefaer 83kr/natt. Det ligger i en stadsdel kallad Potts Point eller Kings Cross. Vilket man nu foeredrar. Det var ett mycket fint omrAde. Naera till Bondi Beach (den finaste stranden). Vi hittade aeven ett riktigt bra och fint gym daer vi ska traena. Alla aer hur trevliga och hjaelpsamma som helst.
SA inatt blir den sista natten pA vArt trash-hostel.
Idag har vi annars bara vandrat omkring, aetit och laert kaenna staden baettre. Rickard har koept en ny mobil, foer den han fick med sig var tydligen operatoerslAst.
Ikvaell ska vi iaf foersoeka gA ut och festa lite.

De tre foersta bilderna aer oss vid en fontaen ganska naera vArt nya boende pA vid Potts Point. Den fjaerde bilden aer pA den enorma bron som gAr vid operan. Man kan tydligen "climba" den, men det kostar ungefaer 200 dollar (1000kr) sA det aer inget vi prioriterar, men det hade vart riktigt coolt. Den femte aer pA Rickard och Mark inne pA pizzerian daer vi At idag. Den sjaette aer pA en sport som vi inte kommer pA namnet pA. Men det var riktigt haeftigt och hArt.



'ear ya mate!


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Rickard i ett nötskal att ta med en operatörslåst mobil? ;) hahaha, fett trash! PS. ni är söta

2008-11-01 @ 18:36:43
URL: http://tobbekvarnen.blogg.se/
Postat av: jesper

lacrosse är det! Ååh. saknar er sötisar. SMEK

2008-11-04 @ 21:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback