The Gaff

IgAr var vi ute och festade foersta gAngen. Det boerjade med att vi drog till en krog och skulle aeta lite mat. Mark bestaellde in Thick Beef Sausages med mashed potatoes. Dum som han aer trodde han att det var massiva biffar med sAs och potatismos. Men det var biffkorvar med potatismos. Han hatar korv och bad pA sina bara knaen att nAgon skulle byta sin mat med honom. Rickard gav med sig och bytte sin underbart goda cheeseburger mot hans korvar. AlltsA anvaende Mark sitt kompiskort, sA nu kan Rickard i princip be om vad som helst frAn Markie.
Sen satt vi daer och drack lite bira och snackade skit. Efter det gick vi till vArt ex-hostel och samlades med alla andra daer. Vi gick till the Gaff, daer vi fick gratis intraede, 2 drinkar och gratis mat. Det var sjukt mycket folk, mycket fest och ett fint staelle. Det var en fin liten scen ovanfoer dansgolvet, daer det var fina smA dansare ocksA.. kvinnliga. Lite klaeder.
Efter en ganska lAng vandring hem till hostelet, och naer vi vaknade idag var vi lite sletna. Men vi masade oss upp vid 8, och checkade ut sA fort vi kunde frAn det skitstaellet.
Nu sitter vi pA ett naetverkscafe i Potts Point, och ska snart checka in pA vArt nya boende. Det ska bli sjukt nice.



Foersta bilden aer vArt rum imorse, strax innan vi checkade ut. En satans roera. Rummet aer ocksA kaennt som The Church. Den andra bilden aer pA receptionen.


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Fyfan vad trashigt hostel alltså! Sjukt mycket väskor! Poor Mark, hans kompiskort är använt och det är inte bra att vara i Rickards våld..

2008-11-02 @ 15:26:36
URL: http://tobbekvarnen.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Kom mina sms fram?!

2008-11-02 @ 17:03:15
URL: http://tobbekvarnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback