Uppdatering

I vårt sista inlägg skrev vi att vi skulle hämta upp bilen. Det var 5 dagar sen. Sedan dess har vi besökt Coledale, Canberra, Melbourne och Broadford. Just nu sitter vi i sistnämnda och har precis slukat i oss en supergod wok-middag. Idag har vi: kört runt på kängurusafari, blivit jagade av en galen kackaduva och sovit utanför det lokala postkontoret med kläder på för att inte frysa ihjäl. Men inatt blir det annorlunda, för tack vare Chris och hans familjs gästvänlighet kommer vi sova gott inatt. Vi får duscha (det är oerhört stort för oss i nuläget), vi får mat, riktiga sängar och el. Vi var även förbi hans affär, Bits and Bargains, som säljer alla möjliga sorters prylar.
Vi har duschat 1 gång på 5 dagar, så ikväll ska det bli otroligt skönt att duscha varmt. För sist vi duschade var det i en offentlig dusch vid en strand i Melbourne. Den var utomhus, hade endast kallvatten, det blåste och var svinkallt. Vi var alla överens om att vi nog aldrig frusit så mycket. 

Vägen såhär långt har varit otroligt lång. Vi snart kört 150 mil, och mellan Sydney och Melbourne är det bara ca 80 mil. Så det har varit långa omvägar, vi körde till exempel kustvägen istället för rakt igenom landet. Sen har vi kört vilse en del också. Vi har redan sett otroligt fin natur, speciellt där vi är nu. Chris' mark är riktigt stor, och vi åkte runt i hans bil och såg kängurus rejält för första gången. Det var en härlig syn. Imorgon bitti ska vi upp tidigt, ta med oss kamera och försöka fota dem. Nu ska vi duscha och njuta av riktiga sängar.




En väg mellan Sydney och Canberra. Parlamentet i Canberra, för övrigt det enda som vi tyckte var bra med den staden. Vår van och Rickard. Vi spelar poker i bilen, ganska trångt. En väg uppe i bergen, ganska exotiskt. Mark och Niclas vid en strand i Melbourne, solen tittade fram i några minuter. Ett molnigt Melbourne. Shot Tower och en enorm glaskupol i Melbourne.

Mer bilder på bland annat kängurus kommer förhoppningsvis snart.


Kommentarer
Postat av: Bella

Ååh Melbourne & fina Sydney!

2008-11-23 @ 15:02:27
URL: http://partofbella.blogg.se/
Postat av: Anton

Ser ju riktigt mysigt ut :D

Hoppas ni har det nice där borta!

2008-11-23 @ 18:45:51
URL: http://S
Postat av: Anna

Kul att få se er lilla van,

varför sov ni utanför bilen en natt, fick inte alla plats?

Härligt att få sova i riktiga sängar.

Hoppas att ni har det riktigt bra.

Kram Anna

2008-11-23 @ 18:56:55
Postat av: Tobbe

Haha fan vad ni är luffiga. Era sängar i bilen ser ut att sakna ännu en hårig man (jag). Miss ya!

2008-11-23 @ 19:00:55
URL: http://tobbekvarnen.blogg.se/
Postat av: carina

Hej, skönt att få en uppdatering från er.Se till att hålla värmen, här är -4 gr i Lidhult, vantar o halsduk är det som gäller.

Mark ska hälsa från mormor o morfar, har läst upp en del från er dagbok,dom tycker det är kul att följa er.krama en kängru från mig.

Ha det så bra,kram carina.

2008-11-23 @ 21:18:22
URL: http://coledale.blogg.se/
Postat av: vi

anna: vi sov inte utanför bilen, vi sov i bilen utanför posten. men det var ändå iskallt.

2008-11-24 @ 11:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback