Wooo



Eftersom den haer datorn e lite konstig av sig sA kan jag inte laegga upp bilder pA nAgot snyggt saett. Haer aer fyra bilder iaf. Den foersta aer frAn planet mellan Stockholm och Bangkok. Mark sover (inte). Han nickar bara till enligt honom. Den andra bilden aer frAn planet mellan Bangkok och Sydney. Daer hade vi egna tv apparater framfoer varje plats som ni kan se. Jag och Ricki satt bredvid varandra och Mark satt pA en annan rad.
Den tredje bilden aer pA tvA skyskrapor i centrala Sydney. Och den fjaerde bilden e pA den enormt kaenda operan som vi inte orkade gA till idag, sA det blev en distansbild oever lite vatten. Det aer en sjukt fin stad vi lever i, och det aer aeven sjukt varmt. Tror det kan vara upp mot 30 grader nu. Klockan aer 15.45 just nu haer och vi sitter pA ett naetverkscafe.
Idag har vi oeppnat ett varsitt bankkonto daer vAr kommande loen kommer att saettas in. Vi har aeven ansoekt om sA kallad taxe file nr, vilket goer att vi betalar mindre skatt naer vi jobbar sen.
Vi har vandrat i denna enorma stad sen kl halv 9 imorse, sA vi har ont lite oeverallt. Hostelet som vi bor pA aer inte sA fint, det aer ganska slitet. Vi bor i ett rum med 25 andra personer, och det ligger klaeder och packning oeverallt. Det aer iofs billigt, men vi pallar inte med det staellet mer efter vAra 4 dagars bokning. Vi ska ut och leta efter laegenheter idag och imorgon.

Foer oevrigt sA kan vi tala om att det inte var sA jobbigt att resa i 26 timmar frAn Sverige till Sydney, det gick ganska snabbt aendA. Vi kan ocksA tala om att vi bor i Sydney's chinatown. Det kryllar av asiater i alla dess former.

Som ni ser skriver vi inte med de svenska tre sista bokstaeverna i alfabetet. Det finns ett ord foer dem men vi kommer inte pA vad det heter nu. SA istaellet foer den foersta av de tre skriver vi med ett stort A. Istaellet foer den andra skriver vi med ae. Istaellet foer den sista bokstaven i det svenska alfabetet skriver vi oe.

Nu ska vi ivaeg och koepa adapter till vaegguttag eftersom de inte har samma uttag som vi i vaeggen. Sen ska vi koepa tidningen och kolla efter lediga laegenheter eller jobb. Efter det ska vi goera oss iordning och dra ut pA krogen!

Greetings from down under

Kommentarer
Postat av: Lars

Hej grabbar! Ha en underbar tid och njut! Ni vet att vi väntar med spänning på framtida rapporter. Lycka till! Lars

2008-10-31 @ 07:49:03
Postat av: Sandra och Tobbe

Jag är inte alls avundsjuk! Inte alls! ICKE!! Igår fick jag skrapa rutorna på bilen.. Har jag sagt att jag inte är avundsjuk? ;)

2008-10-31 @ 11:58:29
Postat av: Gert.

Hej killar ni verkar ha det bra. Varmt o skönt.Skriv så ofta ni kan.Glöm inte kolla mailen.

2008-10-31 @ 16:40:57
Postat av: Tobbe

Lika bra ni vänjer er med asiaterna inför Thailand! :D:D miss you /er Tobie

2008-10-31 @ 18:29:01
URL: http://tobbekvarnen.blogg.se/
Postat av: erik

Fan du det var två minus grader här igår + att jag såg en räv! Det är kallt! saknar er, blöt kyss

2008-11-01 @ 10:28:36
Postat av: Micki

hahahha "köpta tidningen för att leta jobb", det låter typ som The Sims. :P pusssssss

2008-11-04 @ 20:27:18
URL: http://mikaelatham.blogg.se/
Postat av: Anton

Nemen man e inte avis, ha de gött grabbar jnut av tiden

2008-11-04 @ 21:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback