Ajaj

De senaste dagarna har inte varit någon bra period. Vi har upptäckt att det börjar bli lite tajt med pengarna. Vi köpte ju som sagt en enkelbiljett till Sydney den 29/10. Men nu när vi vet att vi ska till Thailand i januari, tillbaka till Sydney och sen hem till Sverige igen så vill vi gärna baka in allt i en biljett. I ett slags paketpris, så det blir billigare för oss. Men nu när vi har betalt vår enkelbiljett så är det inte säkert att det går att baka in den med resten av flygturerna. På tisdag får vi reda på hur det blir. Man vill ju lägga så lite pengar som möjligt på flyg. Speciellt eftersom vi inte är ekonomiskt oberoende.

Sen kom våra september-löner, som inte blev lika stora som vi trodde. Efter lite funderingar kom vi på att augusti månad hade 2 mindre arbetsdagar än juli, därför blev september-lönen mindre. Det var ett hårt bakslag.

Vi får göra allt för att spara pengar nu, och när vi anländer i Australien ska vi försöka gå minst plus minus noll i ekonomin. Det blir mer pengar än man tror att åka iväg. Men det löser sig. It always does.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback