Ao Nang

Det tog oss två dagar att bli fullt friska från fullmoon partyt, när tiden var inne stack vi vidare med en stor båt från Koh Phangan till ett litet hamnstalle på fastlandet. Därifran bussades vi i värsta thrash bussen någonsin till Surat Thani för att byta buss. Detta hade vi inte planerat med så det tog några timmar extra av väntan. Tillslut kom vi iaf fram till Krabi och fortsatte med taxi med 6 andra Svenskar till Ao Nang. Vi fyllde magarna med Ko kött på Donkan och tog sedan in på ett smutsigt Guesthouse. Men det duger perfekt åt oss, billigt och bra!



Spanade in Superhjälte kläder och köpte Mai Thai shorts, fet pose i rummet sedan :D

Igår återhämtade Rickard sig medan de andra pojkarna försvann med Longtail båt till Railey Beach. Hela dagen stektes det och det var mycket svettigt. Ao Nang är mycket vackert.

Idag däremot mådde Rickard bättre och kunde ansluta sig till gänget. Vi gick ner till båtarna och hyrde en thailändare så han kunde skjutsa oss till Poda Island, den närmsta och troligen mest besökta ön. Vi övertalade två Stockholmska flickor att åka med oss så det skulle bli billigare. Vi är bra på att övertala folk. Vi solade och snorklade med galna fiskstim resten av dagen. En mycket härlig dag.



Rickard införskaffade igår ett fodral så man kan fota under vattnet. Det kommer bli många skumma men roliga bilder framöver.



Imorgon blir det något annat trevligt. vi får väl diskutera på rummet. Adios!

Kommentarer
Postat av: Anna

Aonang är superfint, Gunnar och jag är superavundsjuka, fast vi var iof på hundkurs idag-inte illa!!



Kram

2009-02-14 @ 15:37:57
Postat av: Lars

Det ser härligt ut grabbar, jag kommer ner men inte än på ett tag. Så ni kan gott fortsätta att njuta av livet! Kom ihåg att simma upp till ytan ibland och hämta luft. Morsning!

2009-02-14 @ 15:50:21
Postat av: jenna

Gud...jag känner igen känslan från Ao nang och Poda ieland, jag tror att Krabi är den vackraste delen av Thailand.Njuuuuuuuut , snart knackar Svedala på.

Kram på er.

Carina.

2009-02-14 @ 22:18:38
URL: http://penslow.blogg.se/
Postat av: jenna

Gud...jag känner igen känslan från Ao nang och Poda ieland, jag tror att Krabi är den vackraste delen av Thailand.Njuuuuuuuut , snart knackar Svedala på.

Kram på er.

Carina.

2009-02-14 @ 22:19:32
URL: http://penslow.blogg.se/
Postat av: Cia

Så skönt att ni alla är återställda igen och att livet leker på nytt! En kram till er var eftersom det är alla hjärtans dag.

2009-02-14 @ 23:39:27
Postat av: Kiki

Hey boys. Sicken resa ni gör :-) har följt er på bloggen hela tiden. Snart börjar nedräkningen till kalla Sverige och verkligheten så NJUT!!! kram Kiki

2009-02-15 @ 09:11:29
Postat av: Monica Stjerndahl

Hej Ni härliga killar.

Tack Rickard för de båda korten jag fått. Blev mycket glad - läst Er blogg och tittar på alla fina bilder. Rickard - Du är ju kanonsnygg i kroppen.



MORMOR

2009-02-17 @ 13:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback