En liten dag pa stranden

Imorse gick vi upp forvanansvart tidigt. Typ 09.15. Alla var lite chockade men vi somnade ocksa ganska tidigt igar kvall. Vi hade stallt klockorna for samtliga 8 personer skulle ga till en annan strand idag. Full Moon Beach. Den ar storre, finare, skonare och mer folk. Men nar det val var dags kom aterbud efter aterbud (pga diverse sjukdomar och anledningar). Till slut vandrade Tobbe & Niclas mot stranden sjalva. Det var aven vi som vann fisketavlingen igar..

Det var riktigt varmt men ocksa riktigt vackert. Sanden var nastan vit, vattnet var genomskinligt och turkost och det var massor av manniskor. Bland det forsta vi sag var inte lika vackert och tilltalande. En tjej sprang over hela stranden med handen over munnen och spya rinnande ner for hakan. Nar hon kom fram till narmaste buskage tomde hon en rejal strale fran magen. Najs! Men antagligen ar hon pa g ikvall igen. Pa Koh Phangan ar allt mojligt.

Ikvall atervander vi till stranden och da finns det nog en massa saker uppstallda overallt. Nar vi var dar nere idag kampade thailandarna med att satta upp hogtalare, stallningar, m.m. De lassade aven fram sjukt mycket is i 3-400 liters kylboxar.

Har kommer lite bilder fran idag. Tyvarr har vi inga bilder pa resten av de 6 personerna i Koh Phangan-ganget, eftersom vissa har spenderat storre delen av dagen med att vila pa rummet och ta igen sig infor ikvall. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback