Fisk

Idag vaknade vi upp lite halvt sega i kroppen ungefar vid 11-tiden. Vi drog som vanligt ner och kakade lite frukost innan vi satte oss pa stranden nedanfor boendet igen. Forst hade vi tankt att aka till full moon stranden och hanga lite dar, eftersom det ar mer folk och storre strand. Men tyvarr tog det typ 1 timma for vissa att fa sin frukost, sa vi skippade det. Men vi kande anda att vi ville rora pa oss och hitta pa nagot annat an att steka. Det var trots allt inte superduper-vader idag. Tobbe och Asa borjade snacka om att hyra en thailandare och hans bat for att aka ut och fiska lite. Efter lite letande och fragande hittade vi till slut en snubbe som kunde hjalpa oss med exakt det vi ville ha. Namligen att aka ut alla 8 i en longtail-bat och fiska, for att sedan laga fisken och ata upp den.
En halvtimma senare hade vi kopt med oss vatten, ol och aggmackor (vi bestallde fruktsallad, man vet aldrig vad man far och da ar det bara att le och gilla laget). Vi begav oss tillbaka till stallet som vi snackade med och nagra minuter senare ser vi en snubbe komma med en bat. Vi hoppade i och alla var i extas. Vi gillade livet.




Det tog ett tag men till slut fick Asa forsta fisken (en riktigt ful plattfisk) och efter det var det en sorts ketchup-effekt. Varat mal var 40 fiskar, men vi slutade pa over 60 st. Tobbe och Niclas delade pa segern, 13 fiskar var.


Efter att ha kommit tillbaka fran ett par timmars ren njutning pa havet gick samtliga och duschade och gjorde oss iordning infor myskvall med fisken vi precis fangat. Samma snubbe som korde runt oss i sin bat lagade varan fisk. Till det fick vi ris, vattenmelon och chilisas. Vi satt pa stranden och det borjade morkna. Det var gott. En riktigt lyckad dag som vi kommer minnas.



Eftersom vi ar lite sega idag blir det inget poolparty, utan vi chillar hemma istallet och vilar upp oss infor morgondagen. For da smaller det. Anledningen till att vi besoker Koh Phangan. Full Moon Party.

Kommentarer
Postat av: jenna

Mmmm........nu blir man bara avundsjuk!!Vilken läcker fisk, vad mysigt ni har.Ni har verkligen etablerat er, hoppas ni kommer hem till Sverige igen, kram Carina.

2009-02-10 @ 08:32:19
URL: http://penslow.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Killar!



Kan ni inte fiska upp en flygbiljett till Thailand.



JAG VILL DIT!!!!!!



Kram Anna

2009-02-10 @ 10:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback