FullMoon!


FullMoon var det anda vi hade bokat in att gora i Thailand, alltsa det anda som var spikat och klart. Och nu ar det over och det ar synd. Vi hade oturen att inte alla var pa G nar dagen kom utan Rickard, Elin och Asa var lite for sjuka for att kunna festa. Men 5 av 8:a ar inte daligt det heller och FullMoon blev ett minne for livet. Ovannamnda flickor var tyvarr alldeles for sjuka for att kunna folja med men Rickard tog pa sig "Mamma" jobbet och dukumenterade kvallen i bilder. Vi borjade med en trevlig forfest pa varendan i 25 gradig varme och livet lekte.


Efter nagra timmar pa varendan halsade ett Gotlandskt par pa och borjade halsa med oss. Det var riktigt roligt och timmarna flog ivag. Vi pratade mycket Keno och Babbsen med dem. Keno sprak ar ett annat sprak. Roligt att lyssna pa. Dessutom bjod dom pa Chips.


Tillslut var det dags att pysa till Haadrin Beach, vi tog taxi och var dar i ett nafs. Stranden var fullsmockad med folk och musiken var inte dalig den heller. Det skakade i kroppen nar basen drog igang pa vissa latar. Tobbe och Kerstin var som besatta att fa lite sjalvlysande farg pa sig sa alla fostes omkring som boskap i drygt en halvtimme for att pruta pa farg. Tillslut blev det lite sjalvlysande armband och farg och alla blev nojda. Nu var det alltsa dags att fylla pa dryckesreserverna och det ar ju sjalvklart ratt med hinkar med vodka, Thaiwhiskey, tequila, redbull och Cola, 3 sugror och festen var igang.



 

Det sparade ut nar vi tappade bort flickorna...


 

Tobbe, Niclas och Mark hallde nog i sig lite for manga Buckets men alla klarade kvallen galant och blev inte som manga andra pa stranden, dackade. Det roliga var att vid nastan varje dackad person satte eller stallde sig en Thailandare och vaktade personen. Vi gissar pa att det ar deras arbetsupgift. Det kandes fint. Efter nagon timme orkade inte Rickard med det galna danslivet och ljudnivan sa han gick till en eldshow resten av natten. Det var grymt.



Niclas stapplade hem vid 3 strecket, Rickard vid 4.30 och Tobbe och Mark kravlade sig hem vid 6.00. Ett gott minne for livet.

Love, Peace & Understanding - Nu blir det nyktert i nagra dagar.


Kommentarer
Postat av: Gert

En vit vecka skulle nog inte skada efter den festen en del av er börjar få väldigt röda ögon på bilderna.Sköt om er och ha det bra.

2009-02-11 @ 11:56:42
Postat av: niclas

haha pappa det ar nog kamerans blixt som gor ogonen roda :)

2009-02-11 @ 12:13:49
Postat av: Anna

Hej!



Det är tur att ni är unga så ni rkar med tempot.

En annan skulle ha däckat vid 12.



Kram Anna

2009-02-12 @ 10:14:53
Postat av: Tilde

Hej hopp!



Kul att se att ni mar bra... Att ni hade det roligt pa Full Moon.

Nu ar vi pa Koh Chang, innan dess vae vi pa Koh Samet... Fantastiskt!

Vi har det underbart... Synd att ni ar pa andra sidan... Sa nara men anda sa langt bort... Ha ha



Skot om er ta ett par dagar utan alkohol sa att ni inte maste laggas in nar ni kommer hem!



Soliga halsningar fran Koh Chang



Tilde och Tor Erik

2009-02-13 @ 11:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback