Koh Phangan

Nu har vi kommit fram till den sista av trillingoarna pa ostra sidan av Thailand, Koh Phangan. Det ar on dar den beromda strandfesten Full Moon Party ager rum. Det verkar vara mycket folk, for nastan alla boende ar fullbokade. Efter lite letande hittade vi till slut ett bra boende iaf. En bungalow med 2 dubbelsangar, AC och varmvatten. Den ligger ca 50 meter fran en jattefin och ganska ode strand. Direkt nar vi hade checkat in tog vi pa oss badbrallorna och kilade ner till stranden. Dar stekte vi, spelade strandtennis och fotboll i nagra timmar. Det var nice. Dessutom har de billig mat pa omradet. Det gillar vi.

Imorgon ska vi forsoka utforska on lite mer. Vi gick en liten runda precis men hittade nog inte direkt centrum. Sen ska vi bara forbereda infor Full Moon Party med solbad och lite uppvarmning.



Har tyvarr inte mer bilder fran idag. Lite trakigt. Men det blev strul med kameran nar vi skulle lagga over bilder. Ni far helt enkelt noja er salange :)

Kommentarer
Postat av: Cia

Tycker att bilderna är urbra. Den stranden skulle jag också vilja gå på nu. Här snöar det för tillfället. Inte så dumt kanske men här i Halmstad blir det aldrig tal om mer än ett litet tunt täcke. Ha det så bra i solen och värmen, tänker på er så gott som varje dag!Tobbes mamma Cia.

2009-02-04 @ 14:15:32
Postat av: Lena

hej ni solbrända boys!

Härliga bilder på bruna killar på en verkligt öde strand. Vi väntar med spänning på bilder från den stora strandfesten. Håll ordning på varandra och ha det så kul!

2009-02-04 @ 14:49:45
Postat av: jesper

stranden ser väldigt tråkig ut.. usch

2009-02-04 @ 19:32:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback