Lite fest i Ao Nang

En timme eller tva efter hemkomsten fran dagens utflykter satte vi oss och drack lite chang tillsammans med tva svenska damer som vi stott pa nagra ganger da vi bodde pa samma GuestHouse. Vi pratade och drack. Trevligt.
Sedan begav vi oss till en mycket mysig och lite exotisk resturang med Happy Hour pa menyn. Vi bestallde in en massa goda och mindre goda men vackra drinkar. Alla blev med tiden valdigt lulliga och flummiga och "Antligen Gladiatorerna" utloste varsta skrattorgien. Sedan gick vi typ 38.5 meter till ett annat stalle, betydligt luffigare men anda agare av en viss charm dar vi prutade ner 10 baht pa varje chang. Vi kan Thailand nu. Allt kan prutas pa. Allt. Aven pa hur lange staderskorna ska vanta pa att fa stada rummet.
Efter stalle nummer tre begav vi oss ner till en en strandkrog dar vi bestllde in buckets, pratade, diskuterade, lekte "jag har iaf aldrig" och njot av livet.
Nagon gang mellan natt och morgon stapplade vi hemmat for att bara nagra fa timmar senare ta taxi till den bat som idag tog oss till Phi Phi, dar vi ar nu.
I morgon ska det snorklas. Kuligt!


      
  

Ciao

Kommentarer
Postat av: jesper

heta brudar! fan vad livet leker i sverige, ojoj.. idag var det sol...juste

2009-02-17 @ 21:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback