Maya Bay / The Beach

Igar horde vi av nagra andra svenskar att det skulle vara CL pa natten. Vi trodde det skulle vara inatt, men det var igar natt. Tur att vi horde det annars hade vi missat matchen igar. Eller var det tur? Vi gick iallafall ut pa kvallen och festade. Nar klockan blev halv 2 stack vi ner till stranden och storbildstvn. En timma senare borjade matchen. Den var ganska trakig och efter forsta halvlek gick vi alla hem och kollade pa rummet. Till slut blev det 0-0 och det var en besvikelse. Matchen jag snackar om ar Inter - Man Utd.

Idag tvingade vi oss upp trots huvudvark/seghet och akte antligen till Maya Bay. Stranden. The Beach. Vi hoppas att ni har sett filmen annars far ni ta och gora det. I filmen finns flera platser dar vi har varit nu, bland annat Khao San Road och Phi Phi Don.

I filmen sag allting sjalvklart mycket vackrare och finare ut, det visste vi innan men vi blev anda lite chockade att det skiljde sa mycket. Aven om det inte sa likt filmen var det i alla fall bland det finaste vi sett. I borjan var det hogvatten och mycket folk, men det blev battre nar folket forsvann och vattnet likasa. Da borjade det likna "The Beach" mer och mer. Det tyckte vi om.


Kommentarer
Postat av: jesper

det ser tunt ut på toppen rickard.. :D mark, du ser söt ut, lite leo över dig. ni andra ser också söta ut. fnizz

2009-02-25 @ 17:52:22
Postat av: Papa P

Cl i all ära men snart börjar Allsvenskan. Då har ni fina minnen att se tillbaka från ert resande.Det kan behövas, när Bajen leker sig fram till SM-Guldet:D

2009-02-26 @ 12:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback