Night Al'a Pool Party


Vi vaknade och stekte sonder pa stranden i nagra timmar. Kickade boll och spelade strandtennis. Vi visade vilka som agde stranden helt enkelt. 



Bird Bungalows is the shit, Steka sonder, Cristiano Ronaldo och Rooney, Rickard visar hur man pratar i telefon nar man ar pa semester.


Det blev ocksa en riktigt rolig kvall. Vi borjade med att ata god mat pa vart hotell och fortsatte att dricka lite ol inne pa rummet och diskutera Sveriges politik. Vi kom ocksa underfunn med att vi diskuterar alldeles for mycket och alla har alltid olika asikter. Men hursomhelst laddade vi infor ett pool party pa Coral Bungalows hundra meter bort fran var bostad sa dit drog vi nar klockan borjade bli lite for mycket. Vi kopte varsin ol och satte oss vid 3 trevliga svenska flickor fran boras som var bosatta i Norge och jobbade dar som varenda Svensk gor nufortiden. Vi har hela tiden trott att Full moon partyt skulle vara nagra hundra meter fran var bungalow pa en ganska sa liten strand, men de fick oss att forsta att det var pa andra sidan on. Det var ganska dott pa Pool partyt vid den har tidpunpkten sa dom skulle dra vidare till andra sidan och vi var nyfikna pa vad det var for stalle sa vi foljde med. Det tog endast ynkliga 7 minuter att ga over till andra sidan fyfan dar var det fest. Stranden var hur vacker som helst och bred som en fotbollsplan och ganska lang. Pa alla barer stod det nagonting som hade med fullmoon party att gora. Det var harlig stamning over hela stranden.


Vi tog oss in pa en bar som hette Cactus Bar och satte oss och borjade smutta lite mer ol och sallskaped med de Svenska flickorna, 2 norska jentor och 2 hariga tyskar. Och inspekterade den vilda sidan av Thailand och vi gillade det. Vi sag manniskor hoppa brinnande hopprep coh dansa limbo under en brinnande stang. Hoppa hojdhopp over brinnande stang. Thailandare gillar nog brinnande saker. Niclas och Mark var tokiga nog att testa limbon. Bilder foljer.





Efter att vi lekt med elden tog vi gratis taxi tillbaka till PoolPartyt och sprang till Bungalown for att byta till badbyxor, Av Tobbes erfarenheter tog vi inte med oss kamera till Poolen eftersom det finns saker som kan handa, exempelvis bli iknuffad i poolen. Sant hander liksom. Alicia vet.

Det var grymt roj och vi knuffades och skvatte vatten pa varandra hela natten, vi gick inte upp forran vara hander och fotter sag ut som svampar. Det hade varit grymt med undervattenskamera. Vi misstanker dock oerhorda mangder urin i poolen. Men vafan, det ar ju semester!


Kommentarer
Postat av: Tilde

Hej hopp!



Detta är verkligen såna bilder vi vill se här hemma så att man blir orolig!!!!

Ta det försiktigt bara när ni ska på "Full moon"... Ha ordentliga skor då det är väldigt vanligt med att folk skär upp sina fötter för att det är så mycket glas i sanden...



Härligt att se att ni har det bra =)



Kram / Tilde

2009-02-06 @ 13:24:30
Postat av: Alicia

är man med i leken så får man leken tåla:)

2009-02-07 @ 11:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback