Nui Bay

Imorse vaknade vi upp ganska slitna klockan 10 efter 5 timmars somn inatt. Men vi gav oss fan pa att ga upp och det lyckades nastan for alla. Rickard orkade inte hanga med. Lite efter klockan 11 var vi andra tre iallafall nere pa stranden och prutade med en thailandare om tur och retur till en strand som heter Nui Bay. Till slut hade vi gjort en godkand prutning och fatt ner den fran 1200 baht till 900 baht. Da fick vi ca 4,5 timmar pa stranden.

Nar vi kom dit upptackte vi direkt att vattnet var nog det klaraste hittills. Man sag jattebra ner till botten och det var turkost genomskinligt. Nar vi klev av baten och gick upp pa stranden slog det oss hur vackert det var. Sanden var finkornig och alldeles vit. Palmerna stod och vajade mellan stranden och den otroligt grona djungeln ovanfor. Vi slog oss ner och borjade njuta av en av de basta stekdagarna hittills.



Vi filmade och latsades att Tobbe var strandad pa en ode o, vi snorklade, vi djungelvandrade och vi stekte. Det var en nice dag pa stranden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback