Patong

Imorse lamnade vi Phi Phi efter att ha tillbringat 12 dagar och 11 natter dar. Det var lite konstig kansla, men alla var overens om att det var dags att ge sig ut pa nya aventyr. Vi akte till Phuket med en bat som gick 09.00 imorse och kom fram ca 10.30. Solen var i moln men vi hade hopp om battre tider lite senare.
Det forsta vi gjorde var att leta upp ett boende. Kanske bestamde vi oss lite for snabbt, for senare markte vi att det fanns ett mycket battre boende for samma pris. Det ska vi byta till imorgon. Efter vi hade lamnat vaskorna pa rummet gick vi i rask takt ner till stranden for att steka. Men forst at vi lite billig mat pa ett thaihak. 50 baht for en maltid och en lask. Inte daligt. Nar vi kom ner till stranden var det lite tunna moln. Alla var lite degiga, det var skont och vi holl alla precis pa att somna pa stranden nar vi kande vattendroppar traffa vara bruna, heta, svettiga kroppar. Vi tittade upp mot himmeln och skadade regnmoln. Snabbt som ogat var vi uppe pa fotter och packade ihop vara saker. Forbannade och besvikna begav vi oss hemat mot det trashiga boendet. En stekdag at helvete.





For ovrigt ska vi kanske checka laget ikvall pa ett utestalle som en snubbe rekommenderade till oss. Nu ar vi iallafall framme i Phuket, men om det inte blir battre vader vet vi inte riktigt vad vi ska gora. Vi suktar efter sol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback