Phi Phi

Nu har vi sovit tva natter pa den underbara on Phi Phi island. Det ar harlig stamning och vi kanner igen oss lite fran Ko Tao, det ar ungefar lika slappt men 7 000 mer turister. Det aker inte runt nagra bilar eller mopeder pa on och det ar valdigt skont (undantaget Polisen). Vart boende ar lite langre ifran centrum och festerna men det ar anda inga avstand vi pratar om. Vi bor typ 15 meter fran Tsunami evacuation route och det gillar vi. Gardagen och dagens solning har varit mycket het. Svetten har runnit och solkramen har flodat. Nu har vi alla bytt ner oss till 12 och 20 i skyddsfaktor och vi ar grymmast i Thailand. Det ar dock lite jobbigt att vattnet vid var strand ar lite skitigt och det ligger olflaskor och skrap lite har och dar. Dessutom maste vi vandra 50 meter ut i langgrunt skallhett vatten for att kunna svalka oss, och det ar inte mycket svalkning. Men jag tror vi overlever. Imorgon har vi planer pa att dra oss ut till en annan strand for att kunna snorkla med alla vackra havsvarelser. Da ska kameran med och det kommer inte bli nadigt med alla bilder. Efter att solens stralar trangt sig langt in i vara kroppar stack vi till stan och at mat och shoppade lite.




Ultimat Stek


Man kan saga att vi har varit lite Bamse idag, det ar namligen sa att pa Papaya slanger de ihop den grymmaste storsta bamseportionen ever.



Igar tog vi aven en partykvall med lite svenskt folk, bland annat, Tobbes Martinas tjejkompisar Bitte och Linn.
Vi startade pa en bar som hette Tiger bar och den var mysig men sag inte mycket ut for varlden, drog oss vidare till en Rock bar som hette Rolling stoned och lyssnade till en Thailandskt live band som sjong covers pa massa goda klassiska latar. Efter att ha tankat lite drog vi ner till ett Beachparty som hette Ibiza. Det var Najs.







Niclas tappade sin piercing pa Tiger Bar.

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej på er!

Ni är nog grymmast i Tailand,väldigt bruna,men det låter som om det är jobbigt att sola och bada.

För att ni ska slippa detta till sommaren kan ni söka jobb på Retlog, såg att de sökte sommarjobbare.

Säg till så lämnar vi in en ansökan.

Tills dess:försök att stå ut och simma lugnt.

2009-02-19 @ 15:48:56
Postat av: carina

Underbara bilder,hur står det till med magarna?Man ska dricka resorb, avslagen coca-cola(det innerhåller salt som man behöver) icke kolsyrat vtn.drick lite i taget, ät kokt ris det är stoppande,kokt kyckling,klara ej för kryddade soppor, vitt bröd med lite smör på.Inga fibrer eller kryddstark fet mat.Om man får feber eller är sjuk i mer än 2 dagar måste man ta kontakt med sjukvården,dom är duktiga i Thailand, specialister på turistmagar, jag lovar, vänta inte för länge för man tappar snabbt kondis.

Kram Carina.

2009-02-19 @ 16:38:40
Postat av: Linn

Smickrande bilder, hörrni ;)

2009-02-23 @ 15:33:57
Postat av: jesper

LB eller? hähä. söta små bruna pojkar är ni allt.

2009-02-23 @ 18:00:06
Postat av: Alicia

Vad snygg du har blivit brorsan:O:) Är lite avis på eran solbränna;) Längtar tills ni kommer hem och få se alla mina paket jag kommer få;) Simma lungt! Peace

2009-02-24 @ 18:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback