Tiger Temple & Hot Spring

Igar bestamde vi oss for att ta en paus fran strander och oar. Eftersom Rickard har varit i Ao Nang innan och besokt bade Tiger Cave Temple och en Hot Spring bestamde vi oss for att gora precis det. Vi tog ocksa en liten sovmorgon till typ kl 10.00. Det var skont. Efter en stabil frukost vandrade vi ner for gatan i jakt pa en thailandare som kunde kora runt oss hela dagen for en summa pengar. Efter ungefar 5 minuter hade vi en stylad, trimmad Toyota med en stolt thailandare i till varan tjanst. For 2000 baht skulle han kora oss till forst Tiger Cave Temple och sen till Hot Spring.

Efter en stunds bilfard kunde vi skada ett, till synes, litet tempel hogt upp pa ett berg. Nar vi kom fram kollade vi runt lite pa markplan och forberedde oss mentalt infor 1237 trappsteg upp till templet. Efter lite insmorjning av solkram och streching satte vi igang och vandra uppat. I borjan var alla riktigt taggade och vi hade ett lite for hogt tempo for vart eget basta. Efter ca 25 minuters intensivt svettande och kampande var vi uppe pa toppen. Det var latt vart modan. Utsikten var oslagbar och man sag ut over andra berg och staden Krabi. Det var enorma statyer i alla former och farger. Mest guldiga Buddha-statyer.



Efter lite fotande och vilande vagade vi ga nerfor trappan. Det var skoj att mota manniskor pavag upp och se deras pain i ansiktet. En asiatkvinna grat till och med. Det ar en rejal trappa.

Nar vi kommit ner strechade vi rejalt, sen letade vi upp chaffisen och akte vidare mot Hot Spring. Nar vi kom fram dit staplade vi med skakande ben och svettiga kroppar mot den varma kallan. Det var helt sjukt vackert och haftigt hur naturen kan skapa det stallet. Vattnet var mellan 40-42 grader varmt, man kunde sitta i kallan som man sitter i en bubbelpool. Stenarna var formade sa att man kunde hitta riktigt skona sittplatser i vattnet. I borjan var det inte sa mycket folk dar, och det var skont. Men sen kom en hel busslast och da pallade vi inte vara kvar.



Efter lite thaimat korde snubben oss hem mot Ao Nang. Da fick Rickard for sig att han skulle skjuta pa Ao Nang Shooting Range. Sa vi bad thailandaren kora oss dit. Rickard bestamde sig vilken pistol han skulle skjuta med, det blev en Glock 21. Rejalt tryck och noll sakerhet pa stallet. Vem som helst skulle kunna ga in dit, fa ett vapen och go crazy.

En stund senare var han klar och vi akte hem till rummet, slitna med riktigt nojda med dagen!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!



Jag är inte avundsjuk på tiger cave dock varma källorna.

Bada för oss med....

Kram anna

2009-02-17 @ 15:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback