Ultimat Slapp

Igar kvall tittade vi pa Liverpool mot Chelsea och fick se Chelsea bli spoade med 2-0. Sedan gick vi hem och forsokte undvika alla galna Thai flickor som skriker massa roliga saker efter oss som: I Love Yoooouu, I want to go with Yoooouu och nar vi dissar dem sa brukar de sla en pa roven. Och vi har omma rovar. Det gillar vi inte. Val pa rummet slog vi oss ner och tittade lite pa tv och forsokte undvika att bli storda av den feta efterfest lokalen utanfor balkongen som har en bas som ar storre an en planet. Det dunkar ganska mycket ja.

Idag nar vi vaknade var den anda pigga manniskan Tobias, han sprang ner till havet och gjorde sitt basta for att komma ifatt oss andra i solbranna. Vi andra lag kvar och sussade kudden i nagon timme till.

Nagra timmar senare kom stekar-Tobbe tillbaka och vi gick ner till restuarangen och at lite mat. Sedan gick Rickard och Tobbe till ett narbelaget gym och testade styrkan lite. Det var over en manad sen vi sett en vikt overhuvudtaget och det var hur skont som helst. Under hela den har tiden lag slapp-Niclas och slapp-Mark kvar och degade i sangen och njot av livet. Den har dagen ar bara en san dag da man inte orkar gora nagonting alls. Sant som bara vi har tid med eftersom vi ska vara har ett tag.




Riktigt god Yellow Curry Coconut milk with Chicken and Rice, Kan rekomenderas starkt. Och ja, det ar frigolit vikter.



Det var inte aircondition i gymmet. Det var alltsa ganska varmt.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Bra killar att ni tränar med vikter så att tjejerna inte brottar ner er.



So long Gunnar

2009-02-02 @ 15:28:02
Postat av: Anonym

Bra killar att ni tränar med vikter så att tjejerna inte brottar ner er.



So long Gunnar

2009-02-02 @ 15:28:53
Postat av: tilde

Hall grabbar!



Ni det ut att har det bra =)



Jag antar att ni ska på "full moon party" den 9:e... Se bara till att vara försiktiga, det är väldigt mycket folk!



Vi landar i Bangkok på söndag den 8:e på eftermiddagen... Sen drar vi till Ko Chang... Hoppas att ni har lust att komma över =)



Ha det gott och ta jhand om er!



Kram Tilde

2009-02-04 @ 08:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback