Bamboo

Igar var en mycket trevlig och handelserik kvall. Det borjade med att Mark bestamde sig for att tatuera sig. Eftersom vi ar pa en sol/bad-o sa vill vi inte behova avsta fran just det. Men da finns det en losning. Det kallas bambu-tatueringar. Nar man gor denna sorts tatuering kan man i princip direkt efterat hoppa i plurret och steka i solen utan att tatueringen forstors.
Vi gick in till en bambutatueringsstudio och Mark borjade snacka med thailandarna om designen pa hans blivande tatuering. Under tiden bytte Niclas ut sin piercing fran silverkulor till svarta pilspetsar typ. Efter ett tag var designen och placeringen av Marks tatuering klar, och vi skulle komma tillbaka 22.00 for att paborja tatueringen.
Eftersom det var mer an tre timmar kvar till det var dags sa satte vi oss ner i en resturang. Dar bade at och drack vi. Det var riktigt mysigt, man satt ner pa dynor och bordet var typ 40 cm ovanfor marken.

Nar klockan slog 22.00 begav vi oss till studion. Men da satt det 3 harda finnar och tatuerade sig. For att fordriva tiden satte vi oss pa internetcafe och aven Niclas borjade kolla efter design pa en tatuering han tankt pa ett tag. Efter nagon timmes umgange med finnar, thailandare och tyskar sa var det dags for Mark att lagga sig pa britsen. Och ytterliggare nagon timme senare la sig Niclas ner under nalen. Det var annorlunda att bambutatuera sig. Det var ingen maskin utan typ en lang sticka som thailandarna satt och stack en med. Det kan man kalla precision. Det gjorde riktigt ont i borjan och huden domnade aldrig av utan man fick helt enkelt vanja sig.

Vi blev iaf bada riktigt nojda med resultaten.



Efterat gick vi och festade en del nere vid stranden. Det var sjukt mycket folk pa en ganska liten bar. Det var nice. Vi traffade folk fran alla mojliga lander. Bland annat en argentinare som hatade Anders Svensson pga hans frispark i VM 2002. Vi blev alla berusade och efter att ha atit lite fyllemat i form av pannkakor och nudlar somnade alla in sott i sina sangar.



Rickard forsokte tvinga alla att bada. Han havdade att vi var tvungna for vi var i Thailand...


Kommentarer
Postat av: Gert

Niclas: du kan tro att Laika blev stolt, svansen i vädret på en gång när jag visade tatueringen för henne. Ha det så bra allihop!

2009-01-24 @ 15:25:45
Postat av: Anton

WOOOHO fett nice !



Niclas den äger ! ; )

Mark well done inte så illa den heller.!



Banga tobbe? (A)

2009-01-24 @ 15:49:42
Postat av: carina

Åhhhhhh vad snygg tatuering Mark,står det verkligen för "mamma är bäst"?Var nu försiktiga med er läkning.

PS. glöm inte myggstift.

Kram Carina.

2009-01-24 @ 19:09:39
URL: http://coledale.blogg.se/
Postat av: Papa P och Lars

Tjena grabbar! Det är skoj att följa era turer på andra sidan, här i kalla norden är det snö så lite avundsjuka är vi. Trots det mår vi bra och vill hälsa till er, sköt om er och tänk på att en bild säger mer än tusen ord ibland.Lars är på hastigt besök i Sverige, men är nu på väg tillbaka till Kosovo. Take care!!

2009-01-24 @ 23:02:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback