Final Destination

Thailandarnas tangentbord ar tydligen miffade sA vi mAste fortsatta skriva pA det har jobbiga sattet. Vi beklagar det. Nu ar bilen iaf inlamnad och Australien ett minne blott. Efter var langa, jobbiga, trevliga, aventyrliga, harliga resa sa slutade tripmataren pA etttusenetthundrasjuttioatta Mil. en gang till, 1 178 mil. Det ar sjukt. det ar ungefar en fjardedel av jordens omkrets. Mamma Mia!



Den 5:e lamnade vi in  var trogna springare Josh tillbaka till Travellers Auto Barn i Brisbane och fortsatte med tAg till Guldkusten och slutstationen Robina dar vi bytte till buss sista biten mot Coolangatta Airport. Framme vid flygplatsen var det mat som gallde. Och varfor inte en stor Subway macka.



Efter att vi tillfredsstallt vara magar gick vi och kollade laget vid flygplatsen for att sedan bege oss mot en fin liten grasplatt dar vi skulle tillbringa natten.



Vi han ligga och dega med vara vaskor i ungefar 2 timmar innan en vakt tvingade oss att byta plats, vi flydde mot personal parkeringen och lade oss precis bredvid en biltvatt.



Natten var laaang. Mark somnade som ett litet spadbarn vid 23.00. Rickard och Niclas somnade nagra timmar senare. Klockan 03.00 vaknade de hemlosa svenska ungdomarna och stallde sig upp for att bara sta i ca 1 timme innan flygplatsen oppnade igen. Dessutom hade vi kant insekter pA oss hela natten och fyfan, det var Jobbigt. Det var ganska kallt ocksa, ca 20 grader. En stor kackerlacka hade dessutom flyttat in i Niclas handbaggage. Den kackerlackan dog en smartsam dod.

Nar vi val kommit in i flygplatsen och fick tillgang till riktiga stolar gick tiden faktiskt forvanansvart snabbt och ratt som det var satt vi pa planet till Kuala Lumpur i Malaysia.



SA fort vi satte oss kande vi trottheten komma och vi sov i ca 4 timmar av resan pa planet och ratt som det var skulle vi av och vanta pa vart andra plan till Bangkok.
Men ack. Forsenat med ca 2 timmar gav oss 7 timmar alltsom allt i Kuala Lumpur, Inte sa kul. Dock fick vi bevittna en galen tant som krockade med sin stora bil pA parkeringen, en riktigt stor small. Hon korde tillochmed ner en flaggstang.



Finally var vi pa planet till Bangkok och det var bara 1 timmas flygning vilket var riktigt harligt. Vi var sa pass trotta att jag tror vi somnade flera ganger under den flygningen an under den forsta. Nar vi kom fram till Bangkok var det hotell som gallde, det var lange sen vi kant oss sa trotta som nar vi hade gatt av planet. SA vi gick fram till en hotell informations desk och fragade efter hotell nara flygplatsen sa vi kan mota upp Tobie imorgon vid flygplatsen klockan 06.55.

Hotellet ar sjukligt lyxigt for oss som inte haft tillgang till dush, toalett eller utrymme pA 51 dagar. Vi har liksom en toalett som alltid finns dar. den finns liksom ALLTID! Det gar inte att forklara kanslan. Men vi ar riktigt glada och exalterade infor Thailands vistelsen.



Nu sitter stackars tobbe och flyger genom udda lander, men snart ar du hos oss och ska tillbringa nAgra coola manader i solparadiset.

Auf Wiedersehen!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej killar!



Så skönt att ni är framme i Thailand och att allt gått bra.

Nu håller vi tummarna för Tobbe att allt går bra för honom med.



Det ska bli så kul att följa er vistelse i detta underbara land.



Kram Anna

2009-01-07 @ 18:56:00
Postat av: Micki

Ta nu hand om lille tobie när han kommer. ;)

puss och kram

ps: imorgon blir jag NORSK

2009-01-07 @ 21:54:31
URL: http://mikaelatham.blogg.se/
Postat av: Pojkarna

Lill-Tobbe sov som ett spädbarn i drygt 16 timmar igår, Den stackarn har gått igenom mycket.

2009-01-09 @ 05:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback