Fordon och hajar

Igar bestamde vi oss for att hyra fordon att kora omkring pa Koh Tao med. Eftersom aftonbladet.se hade utlovat molnigt vader kande vi att vi anda maste utnyttja dagen. Aftonbladet hade saklart fel, det var stralande solsken hela dagen. Men vi klagade inte. Vi hyrde fordon i vilket fall. Efter lite om och men hade Niclas och Rickard tva crossmopeder och Tobbe & Mark hade var sin quadbike (fyrhjuling). Alla hade riktigt bra drag och ingen av oss hade varit tillatna att kora vara fordon i Sverige. Det var lite for mycket kubik kan man saga.


Marks - Tobbes - Niclas - Rickards



Efter att vi varmt upp lite korde vi forsta basta vagen for att hitta en avlagsen strand. Det gjorde vi ocksa. Men det var en sjuk terrang. Det var tur att vi inte hade nagra sma, klena scootrar. Vi snorklade och klattrade pa stenar.



Pa stranden traffade vi en snubbe som rekommenderade Shark Bay. Vi tvekade inte en sekund utan akte dit direkt. Han sa att han hade sett massor av hajar dar. Efter lite guidning av samma snubbe hittade vi ratt. Vi satte pa oss snorklarna och borjade simma ut mot revet, med lite latt fruktan och radsla for det okanda. Efter nagra minuters snorklande lyckades Niclas skymta en haj. Han skrek pa ovriga i ganget men nar alla kom fram var den borta. Alla fortsatte leta at varsina hall och nar snorklingsturen var slut hade alla sett hajar. Dem heter tydligen Black Tip Reef Shark, och var sakert 1,5 meter stora. Rickard var dock mer radd for en sugfisk som attackerade honom i vattnet.



Den sista bilden ovan ar dock tagen fran google. Eftersom vi inte har en egen undervattenskamera kan vi inte fota sana bilder sjalva. Men det ar iallafall en san haj. Den ser inte snall ut och vi var faktiskt lite skraja. Men bara lite.



Efter att ha varit hajmat i ca en halvtimma ville vi nu ha egen mat. Vi akte till en BBQ-buffe-restaurant och aven om inte thailandarna kunde prata engelska kunde dem iallafall fixa massor av mat till oss hungriga vikingar. Nar vi var klara hade vi halvt ruinerat stallet och akte vidare mot nya aventyr. Tyvarr borjade det bli morkt och vi hittade inga andra vackra platser att namna. Sa vi korde tillbaka till var kara bungalow och bestamde oss for att kora mer imorgon bitti innan vi lamnar in fordonen vid 13-tiden.





Nu ska vi ivag och ata enorma spett, sen far vi se var kvallen tar oss.

Kommentarer
Postat av: Papa P

Aik what? Hbk nej,nej, Elfsborg, tror inte det. Men Bajen äger även i Thailand! Roligt killar, att se vilket fotbollslag ni hejar på när ni är på semester.I bajen tar vi aldrig ledigt! Coola fordon förövrigt.Take care

2009-01-27 @ 20:01:25
Postat av: Anna

Hej Killar!



Jag kan lova er att Gunnar är avundsjuka på er både när det gäller hajarna och motorcrossarna.

Själv ligger han här hemma med hög faber och influensa.

jag måste nog erkänna att det finns ett litet sting avundsjuka i mig med.



Kram Anna

2009-01-28 @ 09:45:30
Postat av: Anonym

Hej Killar!



Jag kan lova er att Gunnar är avundsjuka på er både när det gäller hajarna och motorcrossarna.

Själv ligger han här hemma med hög faber och influensa.

jag måste nog erkänna att det finns ett litet sting avundsjuka i mig med.



Kram Anna

2009-01-28 @ 09:46:15
Postat av: Cia

Tjena vikingar!Vilket äventyr men utmana inte ödet att verkligen bli hajmat. Se upp för hajen! Vilken haj,aj,aj... Sköt om er!

2009-01-28 @ 14:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback