Hua Hin

Var sista kvall i Kanchanaburi blev en trevlig diskussions och drickar kvall, vi levde lyxlivet och bestallde in drinkar, Singha och Chang. Man kan saga att vi bidrog en hel del till att inte resturangagaren skulle ta sjalvmord senare pga for liten inkomst. Kvallen kostade oss 2000 Baht och det var inklusive dricks. Det ar inte mycket med tanke pa mangden mat och alkohol vi bestallde in. Pa vagen hem skulle vi in och kopa lite ol som vi tankte dricka nere vid floden utanfor vart rum men de dumma thailandarna vagrade salja nagot till oss och hanvisade till en skylt som det stod att de inte far salja alkohol mellan vissa tider. Det var tydligen en viss tid for oss for de vagrade oppna dorren till olen, inte ens nar Tobbe forsokte overtala dem att vi skulle ha en myspys middag med tanda ljus.
Vi kopte vatten istallet och vandrade hemat. Efter nagra meter blev vi intet ont anande attackerade av flera ondskefulla Rabies smittade hundar. Vi klarade oss hem och somnade som 4 feta stockar.






Glada och rika, forbannade pa 7 eleven, Jagade av Rabies Hundar.



Riktigt Ful Thailandare och Posande Mark, Hon ville att vi skulle ta en drink pa deras Bar. - Hell Nooo!

Dagen efter var det utcheckning klockan 12 och var goda taxichauffor var dar och hamtade oss pa pricken. Lite synd bara att han tog den minsta tuk tuken com fanns och den hade motor som en grashoppa, alltsa svag som fan. Vi klarade nastan uppforsbacken fran hotellet men med 3 meter kvar dog den och Niclas och Rickard blev tvungna att hoppa av och trycka upp moppen.



Lyckligtvis var det har inte taxin som tog oss till Hua Hin.

Vi at mat hos Poo innan vi tog taxi till Hua Hin som ligger 30 mil ifran Kanchanaburi for 2 800 Baht, det blev en stor minibuss. Resan var bekvam och gick hur bra som helst och var chauffor tog oss till ett bra Guest House med ett rum stort som en lagenhet. Vi har fyra mjuka sangar och vi njuter av livet pa rummet. Idag har vi varit nere vid stranden helt ensamma, det har inte varit mycket folk om man sager sa, men vi ar inte sakra pa att vi ligger vid ratt strand, enligt kartan ar Hua Hin beach pa andra sidan en stor brygga. Vi ska undersoka laget och forhoppningsvis besoka den riktiga stranden imorgon.



Massage here we come!


Kommentarer
Postat av: amelie

Riktigt snygg tshirt niklas. Njut av tiden ni har där nere:-)

2009-01-20 @ 12:08:05
Postat av: Anna

Hej Killar!



Den där tjejen verkade inte så mysig alls.

Det måste väl finnas andra lite gulligare varianter för er singlar- Tobbe har ju sin tjej.



take care!



Jättefint inlägg till Andrea, hon blev så glad



Kram Anna

2009-01-20 @ 22:03:53
Postat av: carina

Instämmer med föregående talare, ni vet vad ni har men aldrig vad ni får om ni inte tar det rätta.Ha det så mysigt.

Kram Carina.

2009-01-21 @ 11:31:04
URL: http://coledale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback