Kings of the Castle

Gardags kvallen borjade med fet barbeque grillning pa en mysig restuarang med havsutsikt som man hae kunnat doda for. Vi drack och pratade och tjuvkikade pa Blood Diamond som de visade pa TV. Vi saknar film. Hursomhelst sa var maten riktigt god och vi njot annu mer med tanke pa hur mycket mat och dricka vi skulle fa for nastan inga pengar alls. Efter happy hour visade det sig att den stora Chang olen hade tagit slut och de hade bara sma kvar sa vi lamnade stallet och gick tillbaka till var bungalow for att dricka mer och leka roliga lekar.



Det sparade ut nar Tobbe ville att alla skulle smaka av hans Pannkaka



Tiden gick lite for fort och det blev dags att dra sig vidare mot ett Castle Party pa andra sidan on, vi hade troligen suttit kvar om inte nagra goda grannar hade tipsat oss om det. Vi strovade vidare mot huvudvagen for att ta en billig taxi, Det satt nagra svenskar pa ett flak pa en bil och sa att det kostade 100 Baht per person, Vi prutade ner en annan taxi till 50 Baht per person och helt plotsligt kom det svenska tjej ganget och tva tyska killar och satte sig hos oss. Tobbe kallade dem for Bamseklubben eftersom de inte fick lika bra pris som oss. Det gillade dom inte kan vi lova. Resten av taxiresan var det pinsam tystnad.


Antligen framme tog svenskarna avstand fran oss och beblandade sig med de andra festsugna turisterna inne pa Castle Partyt och vi borjade diskutera med tyskarna som vi fortsatte med en stor del av kvallen. Tydligen tog INTE Tyskarna illa upp av andra varldskriget och forintelsen diskussionen, de sa att de inte var fodda da. Vi fortsatte kvallen in pa smatimmarna och hade riktigt roligt. Niclas och Tobbe delade taxi med tva fina norskor tillbaka till var strand och de at supergoda pannkakor. Rickard och Mark stannade kvar en timme till pa festen och gick sedan ut for att fa sig en egen bit fyllemat. Nagra finskar som kunde svenska foreslog en god Salmonella burgare vid ett stand, han sa att den skulle vara perfekt ikvall men ni kommer ma skit imorgon. Vi tog hamburgaren utan att tveka. Efter det tog Rickard och Mark taxi hem med ett nytt svenskt tjejgang och tva danska killar. Danskarna hoppade av lite tidigare och en av dem betalde taxin for dem bada, hans andra kompis var dum nog att ge Rickard pengar for taxin och sa att Rickard skulle betala hans del nar vi skulle av. Ett nytt bevis pa att Danskar ar korkade.




 
Party killarna number one, men, vad gor Tobias med den 26 ariga Tysken?



Val framme kilade vi till Bungalowen och hade vattenkrig och somnade som stockar mitt i tumultet. Det var en god kvall.
Idag har vi bara degat och atit samma Barbeque so igar. Imorgon ska vi vidare till Koh Samui (Kossan Mu)

Guten Nacht!


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Bilden med tysken ar mycket vilseledande. Jag viskar i hans ora for att ljudnivan var sa hog. jag LOVAR.

2009-01-29 @ 15:46:27
URL: http://tobbekvarnen.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej på er! En sak kan ni i alla fall,det behöver ni inte öva på mer. Gissa vad?

Var rädda om er och må gott!

2009-01-29 @ 17:53:20
Postat av: carina Winsth

Hej, vad kul ni verkar ha.Om ni ska gå en kurs i thai-boxsning är det nog dags att bli lite mer renlevnadsmänniskor, så ni orkar försvara er mot de snabba thailändarna.

Kram Carina.

2009-01-30 @ 08:39:29
URL: http://coledale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback