Koh Tao

Om ni har last tobbekvarnen.blogg.se vet ni hur vi var pavag till Koh Tao. Vi vantade ytterliggare ett tag innan taxin kom och hamtade upp oss. Den korde helt galet pa morka, krokiga vagar anda tills den kom fram till piren dar var nattfarja stod. Den var redan fullpackad med en massa olika saker. Allt fran kolhuvuden till skyltar och mopeder. Vi fick samma kansla som i Nong Khai, namnligen att vi ar flyktingar som blir smugglade. Vi sov i vaningssangar av stal tillsammans med diverse annat folk, mestadels thailandare. Man kan inte direkt kalla det for bamseklubben.



Den avgick alltsa 23.00 och kom fram ca 5.30 till paradison Koh Tao. Direkt nar vi klev av baten hoppade som vanligt flera thailandare pa oss och ville att vi skulle aka med just deras taxi. Vi valde ut en av dem och hoppade pa hans pickup. Med den korde han oss till en 7Eleven dar vi fick hoppa av. Han pekade ner mot en mork grand och sa at oss att ga ner dar. Lite skraja gick vi ner for gatan och upptackte att vi var vid stranden. Nu skulle vi hitta en bungalow att bo i. Men det visade sig att alla receptioner oppnade 07.00, och klockan var nu 06.00. Solen var pavag upp, men det var fortfarande morkt. Vi satte oss ner vid strandkanten och vantade.
Lite efter 07.00 fick vi en bungalow ca 50 meter fran stranden. Den var inte i lyxigaste klass men den dog. Den hade sovplats for alla 4, en kall dusch och 2 flaktar. Idag hangde vi pa stranden hela dagen, det var underbart, trots att stranden inte var jattestor. Imorgon ska vi upptacka mer av on. Vi hoppas pa att snorkla och upptacka mer vackra platser.



 

Vattnet ar sjukt turkost och genomskinligt. Palmerna vajar lite pa stranden. Olen ar kall. Vi alskar livet.

Kommentarer
Postat av: Sandra o Tobbe

då har ni hittat hem nu då.. =) ser underbart ut!

2009-01-23 @ 14:04:53
Postat av: Gert

Vit strand,vajande palmer och kall öl man kan nästan tro ni är på Hawaii men var är flickorna med bastkjolarna.Ha det skönt.

2009-01-23 @ 14:07:08
Postat av: Anton

Fan va nice grabbar!



Fan rickard fina kroppen nu ju! :D

Fan lite avis här borta i kalla SVERIGE.

2009-01-24 @ 00:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback