Laos - Kanchanaburi

Det var en trevlig resa hem fran Laos. Stor buss, VIP buss, ungefar 40 meter mellan varje sate. satet var som en sang. Men, det var kallt som in i norden. Airconditionen var pa fullgang hela hela resan ner och 2 stora mysiga filtar rackte inte riktigt till for att tillfredstalla oss. Det serverades god mat och lite att dricka. Det som var trakigt var att vi fick Kinesisk aprikos juice som smakade rent utav helvete. Det samma gallde soyamjolken som vi ocksa fick. Hellre sveper vi ett glas med vodka an den soyamjolken igen.

Den har resan var lite kortare eftersom det var en direkt buss, det tog ca 8 timmar och vi var framme klockan 04.00 vid Bangkoks buss. Precis som uppe i Nong Kai sprang massvis av tuk tuk och taxi forare fram till oss och ville att vi skulle ta just deras taxi. Vi funderade pa att direkt byta buss till Kanchanaburi 14 mil ifran Bangkok. Tillslut overvagde vi att det faktiskt hade varit gott att ta taxi dit, och sa blev det. Vi prutade ner taxichaufforen till 1 600 Baht istallet for 2000.

Vi kom fram till Kanchanaburi endast i vetskapen om att vi skulle besoka Tigertemplet. Vi tog in pa nast forsta basta hotell och sov igen nagra timmar.

Rummet hade AC som inte gick att stanga av. Det var kallt hela natten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback