Stekar Dagen

Igar blev det bara att sitta och diskutera roliga och intressanta erfarenheter ifran livet och dricka Chang. Senare sprang vi till narbutiken och kopte nudlar i flera omgangar. Nudlar ar gott. Idag var det bra vader och det tackar vi for. Tobbe och Niclas gick upp ganska tidigt och tog sig ner till stranden och lade sig for att borja steka. Mark trillade ner till stekningen nagon timme senare och Rickard kom inte forran langt efter lunchen. Idag var det helt underbart vader och man kunde ligga i vattnet i flera timmar utan att frysa. Paradis! Nu sitter vi pa ett vardelost Internet Cafe och kan inte lagga upp nagra bilder eftersom datorerna ar skumma, Tobbe har hur som helst fatt tag i en minneskortslasare sa vi hanvisar an en gang till www.tobbekvarnen.blogg.se 

Imorgon ska vi hyra fyrhjulingar och cross motorcyklar och cruisa runt staden i en forhoppningsvis underbar soldag. Vi ska upptacka strander ingen turist har satt sin fot pa och snorkla bland hajar och sma clownfiskar. Vi hoppas vi valjer ett internetcafe som kan lagga up bilder for imorgon kommer bli en kreativ dag!

Januari

Den 16/1, 19/1, 19/1, 25/1 och 26/1 fyllde manga manniskor i vara familjer ar Vi grattar Cia Kvarnsater, Petra Kvarnsater, Sandra Bengtsson, Torbjorn Lund och Gunnar Aquilonius fran 30 gradig varme och vi tar en drink och skalar for er ikvall! Grattis!

Stek, stekare, stekast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback