Vandring pa Koh Tao

Igar kvall var vi riktigt rastlosa i bungalowen. Vi orkade inte ga ut och festa, sa vi hade inget att gora. Till slut gick Niclas och Rickard ner till havet och tog ett nattdopp. Det var harligt, vattnet ar riktigt skont.



Imorse sov vi valdigt lange. Till ungefar halv 1. Eftersom det var daligt vader fick vi inget daligt samvete. Sen gick vi upp och kakade frukost. Efter det bestamde vi oss for att vandra omkring pa on lite. Rickard orkade inte dels pga att han hade ont i fotterna. Men vi andra tre vandrade soderut. Efter mer an 1 timmas vandring over kullar och pa krokiga grusvagar hittade vi till slut en vacker och avlagsen strand. Dar svalkade vi av oss och njot av den fina naturen en stund.



Efter det orkade vi inte ga samma vag tillbaka sa vi hoppade pa ett flak pa en bil som skjutsade oss till vara hemtrakter igen. Pa vagen tillbaka till vart enkla boende hittade vi nagra billiga snorkelset, och vi slog till direkt. Tobbe och Niclas stack ner till havet och borjade snorkla. Det var riktigt haftigt. Bara 150 meter ut fran stranden kom det rev och massa fiskar i olika farger. Allt fran svart-vit-randiga till oranga och lysande grona. Vi forsokte simma efter ett enormt fiskstim men tyvarr var fiskarna lite snabbare an 2 nyfikna manniskor utan simfotter.
Lite senare stack vi ut och at pa en resturang med havsutsikt. Det var vackert att sitta dar och ata nar solen gick ner. Maten var ocksa riktigt god. Nu ska vi snart tillbaka till bungalowen och dricka lite Chang, far se vad kvallen har att erbjuda.


Kommentarer
Postat av: Cia

Ja hur härligt har ni det inte på en skala?Cia

2009-01-25 @ 20:59:30
Postat av: carina Winsth

Vilket paradis ni har hittat.

Kram Carina

2009-01-26 @ 08:21:44
URL: http://coledale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback