Ett javla stek

Imorse vid 5 tiden (ar inte saker, vi var riktigt trotta) sa Rickard helt plotsligt hejda till oss andra tre. Vi fattade inte vad som hande men svarade hejda tillbaka. Sen nar vi vaknade nagra timmar senare insag vi att vi hade forlorat en van. Han hade gett sig ut pa en loner-resa till huvudstaden i Vietnam, Ho Chi Minh. Vi ar lite oroliga for honom, men han klarar sig nog.

Efter det sag vi aterigen att det var stekvader. Och da menar vi stekvader. Knappt nagra moln overhuvudtaget och en valdigt stark sol. Som vanligt flog vi upp, packade vaskan och var 40 minuter senare nere vid en ny strand, Karon Beach. Den var finare an Patong. Lang, bred och finkornig med harligt turkost vatten. Dar spenderade vi over 4 timmar. Vi lekte i vagorna, jobbade pa brannan och kastade boll. Mot slutet kande vi att det blev for mycket och vi avbrot stekningen lite tidigare an vi hade velat gora.





Nu i efterhand nar det ar kvall kan man se hur vi alla har brannt oss i ansiktet och pa lite smastallen har och var. Det gillar vi skarpt. Hoppas bara det hinner lagga sig innan morgondagen, for det nalkas fint vader igen.



Efter att vi duschat av oss och sovit ca 2 timmar drog Niclas och Tobbe (Mark kom lite senare) ut for att ata stark mat. Vi siktade in oss pa Red Curry (den starkaste av de tre curryna). Vi har forsokt tva ganger innan att fa riktigt stark curry, men thailandarna har bara gett oss Bamsecurry. Tredje gangen gillt gick det dock bra. Det var starkt. Chicken in red curry sauce with steamed rice. Det ar nice (ha-ha).





Om en vecka ar vi hemma. Det ar massa blandade kanslor infor hemresan. Nar vi tanker pa vadret och alla vinterklader man maste ha pa sig ryser vi av tanken. Vi minns inte senast vi hade skor eller langarmat pa oss. Vi ber till guden Apollo om varme i Sverige lagom tills vi kommer hem.

Kommentarer
Postat av: Rickard

Jag saknar er med pojkar. Langsta vi har varit ifran varandra pa lange nu. Men ta det lugnt jag dokumenterar min ensamhet med kameran sa ni ar med pa allt iaf! :D

2009-03-07 @ 10:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback