MBK

Igar kvall tankte vi festa till det eftersom det var langesen nu (enligt oss). Det borjade lite segt men sen gick det battre. Efter en mysig pingis korvforfest pa rummet med mycket prat om framtiden gick vi ner till Khao San Road och minglade i virvlet av manniskor fran hela varlden. En thailandare roffade banan tag i oss och rekommenderade en mycket trevlig fest. Vi sa "ja vafan varfor inte?" och hangde med honom i hans tuktuk. Vi maste saga att festen var annorlunda men mycket underhallande. Det var manniskor i alla mojliga aldrar och med alla mojliga ursprung.

Nagra timmar senare bestamde vi oss for att dra tillbaka till Khao rakblad San Road och njuta av de underbara spetten som thailandarna lagar. Det pilar blev manga spett och lite annat kak ocksa. Sen gick vi upp till rummet. Ganska slitna somnade vi efter ballong en stund.



Imorse vaknade vi ovanligt sega (ej bakis dock, vet inte varfor vi var sega) och lag lite for lange i sangen innan vi gick upp. Vi skulle namligen byta boende till ett finare stalle med pool pa taket. Vi maste ju kunna steka trots att vi inte har strander tillgangliga. Efter ett lyckat byte, 2,5 timmars underbart stek vid poolen och lite thaimat sa stack vi till MBK (det stora kopcentrumet). Dar spenderade vi massa timmar. Vi shoppade, fick den oundvikliga huvud och benvarken, shoppade lite till, at lite mat och gick till slut pa bio. Vi handlade massor, och an ar det inte slut. Imorgon blir det samma sak. Stek sen shopping. Nu ska vi snart sova. Det har varit en lang dag. Jag avslutar med bild pa det nya rummet.



Gonatt

Kommentarer
Postat av: Store Tobbe

hrmpf! Pilar?

2009-03-09 @ 19:32:03
URL: http://www.halmstadsbk.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback