No Limit och Grabbarna Grus

Imorgon forsvinner Rickard till Vietnam for att tillbringa nagra dagar dar, men det ar lugnt for vi kommer aterforenas igen i Bangkok den 11 mars. For att fira det har hade vi en liten avskedsmiddag pa ett Thai hak och sedan stack vi ivag till en skandinavisk bar/Diskotek som vi blivit uppraggade till nere pa stranden. Vi fick betala 800 Baht var for att fa oppen bar i 3 timmar. Rickard avstod pga av allt socker i drinkarna och kopte enbart ol istallet. Det var dags att visa att det lonar sig inte med oppen bar sa lange nar sadana Vikingar som oss kommer och tar for sig. Vi bankrade ner oss vid baren och bestallde in drink efter drink. Och vi kan lugnt saga att vi tjanade pa den har dealen. Efter att ha utnyttjat erbjudandet till fullo sa dansade vi lite och hangde med pa annu mer fest pa Grabbarna Grus. Det var precis samma folk och samma bartender men en ny lokal. Manniskorna var harliga och atmosfaren underbar. Det spelades nastan bara Svenska latar och vi skralade med till varje ton. Tillslut blev det lite for mycket for Viking Mark och han ville hem. Tobbe och Mark stack hem till lugnet pa rummet och Rickard och Niclas festade vidare in pa smatimmarna. Som efterfest badade vi i havet och tittade pa nar planktonen glanste.



Det var en lyckad kvall och det kan ha varit den sista Fest kvallen pa den har resan med hela ganget, Vi har ju fortfarande 1 natt i Bangkok tillsammans sa man ska ju aldrig saga aldrig. Vi haller tummarna for battre vader nu i slutskedet av resan!


Kommentarer
Postat av: Lena

Hej på er!

Ja, nu närmar sig slutet på er fantastiska resa,anar att det är blandade känslor för er.Vi tycker att det ska bli skönt och roligt att träffa er igen.Ha en fortsatt bra semester!

Här hemma börjar det så smått att våras, solen tittar fram lite då och då.Vi längtar efter sol och värme, ta med er detta till Sverige! Lena och Gert

2009-03-05 @ 18:33:14
Postat av: Lars

Häftigt grabbar. Nu kan ni snart knyta ihop säcken med alla upplevelser och minnen för att sedan bära dem med er och fördela ut lämpliga delar vid tillfälle. Det har varit fantastiskt att ta del av era upplevelser, stort TACK för allt ni bjudit med er till oss andra. Fortsätt att ha det bra och se positivt framåt!

2009-03-05 @ 19:08:27
Postat av: Papa P

Instämmer med föregående talare;)

2009-03-05 @ 19:30:08
Postat av: Kiki

Rickard - ta hand om dig nu när du fortsätter ensam och var försiktig!!! Kram Kiki

2009-03-06 @ 08:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback