Stek, shopping, massage

Det ar dagens innehall. Alarmklockorna ringde pa morgonen, men vi var sega igen och stangde av dem. Sen hande samma sak som for ca tva manader sen nar vi sov pa detta hotellet. En thailandska knackar ashart pa dorren och skriker: "CLEANING?" pa deras gnalliga kassa engelska. Vi skriker "NOOO!" trotta och irriterade. Man vander pa sig och tror att det ar over. Men inte fan ar det over. Igen hor man thailandskan skrika med gall rost: "STAY ONE MORE NIIIIGHT?" Annu mer irriterade skriker vi "YEEEES" och ber en bon om att hon ska dra at h*lvete.

Nar vi sedan steg upp blev det aterigen stek pa taket vid poolen. Idag var steket inte lika bra och langvarigt, men det var anda underbart. Nu pa sista dagarna forsoker vi verkligen fanga dagen och njuta av varje sekund. For snart ar det over. Niclas har bara tva natter kvar. Mark och Tobbe har tre. Till helgen ar vi tre hemma i kalla Halmstad igen. Rickard ar da i Kosovo.



Efter steket drog vi till MBK. Vi kande att vi behovde en till shoppingrunda for att klara av alla inkop. Vi gick runt i timmar, precis som igar. I slutet var vi riktigt sega. Vi avslutade med samma maltid som vi at forsta gangen pa MBK. Namligen en vaaaldigt stark rora. Atminstonde var den sjukt stark forra gangen vi at dar. Vi vet inte om det beror pa att vi har blivit toleranta eller om maten var svagare idag, men vi kunde ata den helt normalt och allt vatten vi forberett med behovdes verkligen inte.

Nar vi kom hem chillade vi lite pa rummet innan vi bestamde oss for att ta tag i en otroligt viktig sak. Thaimassage. Det var forsta gangen (!) ikvall, och det var pa tiden. Det var lite obekvamt i borjan och vi visste inte riktigt hur det skulle ga till, men till slut lag alla och njot till fullo. Thailandskorna tryckte, vred och drog i benen, armarna, ryggen, fotterna, handerna och huvudet. Efterat var vi riktigt degiga. Nu sitter vi pa ett internetcafe och vantar pa att se fotboll sent inatt. Det ar CL igen!


Kommentarer
Postat av: carina

Vad söta ni är i olika brallor,där ser ni verkligen utvilade ut, riktigt laddade för att komma hem o hugga tag i verkligheten.

Kram Carina

2009-03-11 @ 15:54:58
Postat av: kangemannen

tjaaa!

fan va det ser bra ut grabbar, själv sitter ja i kylan i stavanger o avnjuter er underbara blogg!

är grymt avundsjuk, vill tillbaks ja me. hoppas ni får en fin avslutning(?) på resan så ses vi i sommar. peta på lite thailändare åt mig! puss på er!

2009-03-13 @ 21:30:10
URL: http://arnerockz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback